[Дата размещения новости на сайте 2018-02-12 19:03:06]
У 2017-му в Дніпропетровській області збільшилось виробництво масла, сиру та ковбаси
[ полный текст новости ]
У 2017 році харчові та переробні підприємства області виготовили більше вершкового масла, сиру, ковбаси, круп та м’яса. В цілому за рік на Дніпропетровщині виробництво продуктів зросло на 6%. Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА.
«Харчові та переробні підприємства області стабільно нарощують виробництво продуктів вже декілька років поспіль. У 2017-му майже на третину зросло виробництво вершкового масла, на чверть – сиру. Більше стало і м’яса птиці, і ковбасних виробів, і круп», - розповів начальник управління агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА Вадим Удовицький.
За рік підприємства Дніпропетровщини збільшили виробництво вершкового масла – на 29%, сиру – 23%, ковбаси – 19%. Виготовили на 15% більше круп, на 10% – м’яса птиці. Зросли і потужності у виробництві олії, молока, борошна, макаронних виробів та соків.
«Попит на харчову продукцію Дніпропетровщини підтверджує і збільшення обсягів виробництва, і високий рівень її експорту. Інші країни закуповують у нас у великій кількості олію, м’ясо птиці, зерно та яйця», – додав Вадим Удовицький.
Сьогодні в області працюють більше 100 потужних переробних підприємств.
По вопросам размещения, сотрудничества и рекламы обращайтесь:
e-mail: prodneprsite@gmail.com Администрация сайта не несет ответственности
за размещенную информацию в разделах объявлений и форуме.