Днепр, Днепропетровск, фото Днепропетровска, новости Днепропетровска, фотостудия в Днепропетровске, афиша Днепропетровска, выставки, работа в Днепре, образование, транспорт в Днепре
ГлавнаяНовостиАнонсыПубликацииТеатральная афишаОбразованиеУслугиЗдоровьеОтдых
ВыставкиДоска объявленийФотогалереяТранспортНовостройкиКулинарияРаботаПартнеры
Партнеры
Медиапартнеры
Реклама
Продукты и решения в информационных технологиях
Кулинария. Рецепты приготовления блюд
Вернуться в раздел "Кулинария. Рецепты приготовления блюд" >>>



Торт зі згущеним молоком без випічки.


склад продуктів
- 250 грам цукрового печива (без начинки);
- 150 грам вершкового масла;
- 250 грам сиру будь-якої жирності;
- 100 мілілітрів вершків жирністю 10%;
- 300 грам вареного згущеного молока;
- 1,5 столові ложки желатину;
- 200 мілілітрів води.

Покроковий процес приготування
Желатин перекладаємо в підходящий посуд і заливаємо холодною кип'яченою водою. Ми залишаємо на 40 хвилин, щоб він набряк. Дотримуйтеся інструкції, яка написана на упаковці вашого желатину. Для початку нам необхідно подрібнити печиво в крихту: блендером, комбайном або звичайною качалкою.
Крихітку печива перекладаємо в глибоку миску і вливаємо в неї розтоплене вершкове масло, охолоджене до кімнатної температури. Все дуже ретельно перемішуємо, щоб печиво ввібрало в себе масло рівномірно.
Будь-яку круглу форму застилає харчовою плівкою і викладаємо в неї основу з
Формуємо бортики і все разравниваем.
Прибираємо основу в холодильник на той час, поки будемо робити сирну начинку.
Желатин нагріваємо будь-яким зручним способом, до повного розчинення: але ні в якому разі не кип'ятимо.
Даємо йому трохи охолонути.
У глибокому посуді змішуємо сир, варене згущене молоко і вершки. Збиваємо занурювальним блендером до однорідності.
Порада. Можете поекспериментувати і додати в начинку шматочки шоколаду або фруктів: буде теж дуже смачно.
Вливаємо в сирну масу злегка остиглий желатин, продовжуючи збивати блендером.
З холодильника дістаємо форму з основою, виливаємо в неї нашу сирну масу. Розрівнюємо начинку, відправляємо торт в холодильник до повного застигання: приблизно на 3-4 години.
Після того, як торт застигне, його можна прикрасити на свій смак: я прикрашаю розтопленим шоколадом.
Смачного!











Рекомендуем
Synevo 01


Курортно-гостиничный комплекс "Солнечная" Затока, Каролино-Бугаз, Одесская область

АНГЛИЙСКИЙ КЛУБ СЭМ в Днепропетровске

Письменные переводы

Безвиз. Биометрический паспорт. Проблемы












ГлавнаяНовости Днепропетровска • • Театральная афиша






По вопросам размещения,
сотрудничества и рекламы обращайтесь:
e-mail: prodneprsite@gmail.com

Администрация сайта не несет ответственности
за размещенную информацию в разделах объявлений и форуме.