В каструлю додаємо 2 яйця+цукор+ванількін цукор+2 ст.л крохмалю,перемішати до однорідної маси і далі +500гр.сметани,знов перемішали і ставимо на плиту,постійно помішуємо венчиком аби не пригорів(десь 3-4 хв)до запустіння та появи бульбашок.
Після,додаємо 100гр.масла прямо в гарячий крем і готово!Відставити хай вичахає але теж помішувати треба,щоб корка на утворювалася.Вичахне повністю-накрити кришкою чи плівкою.
Коржі (насправді коржова крошка):
250гр. борошна+ 100гр.цукру=одразу змішати
150гр. вершкового масла(холодного) тремо на крупній терці.[Лайфхак,якшо масло тицяти в борошно,то нп лип не до рук і краще треться]
Руками фігачили крошку і шt її обсмажуємо на пательні до приємного золотавого кольору.Це не довга процедура,головне помішувати крошку постійно.
В готову крошку я додаю горіхи.
Збираємо з наявних інгредієнтів торт:формочку обмотую харчовою плівкою,на дно спочатку викладаємо,точніше висипаємо 3-4 добрих ст.л крошки,рівномірно розприділяємо,зверху на неї викладаємо добрих 4 ст.ложки нашого заварного крему,теж обережно розприділяємо(щоб не «підірвати» шар крошки).І таким само мкакром повторюємо процедуру 4 рази-4 прошарка(крошка+крем)
Завершуємо шаром крему і прикрашаємо його-шоколад,горіхи,хто що любить.
Ставите готовий торт в холодильник годин як мінімум на 5 і все-смакота готова!
З питань розміщення, співробітництва та реклами звертайтесь:
e-mail: prodneprsite@gmail.com Адміністрація сайту не несе відповідальності
за розміщену інформацію в розділах оголошень та форумі.